A càrrec del pro skateboarder Rob Dyrdek el 2010, Skateboarding de Street League (SLS) va ser creat per fomentar el creixement, la popularitat i l'acceptació del skateboard a tot el món. Des d'aleshores, SLS s'ha convertit en una plataforma que serveix per excitar la comunitat skateboarding, educar els aficionats àvids i informals, i potenciar les comunitats a través de la seva pròpia Fundació SLS. En suport de la missió de SLS, Nike SB va unir forces amb SLS el 2013 per crear el SLS Nike SB World Tour.

El 2014, el SLS Super Crown World Championship es va convertir en la sèrie oficial del campionat mundial de skateboarding sancionada per la International Skateboarding Federation (ISF).

El 2015, SLS va anunciar una associació a llarg termini amb Skatepark of Tampa (SPoT) per crear un sistema de qualificació global superior que abasta des d'esdeveniments aficionats al Campionat del Món de SLS Nike SB Super Crown. L'associació SPoT transforma oficialment Tampa Pro en convertir-se en el qualificador SLS Nord-americà que ofereix a un SLS no-Pro l'oportunitat de formar part de l'actual llista de SLS i competir en el World Tour. Tampa Pro serveix com a via per als actuals SLS Pros per guanyar punts de qualificació de campionat extra per qualificar al Campionat del Món de Super Corona.

També el 2015, el SLS Nike SB Pro Open de Barcelona va debutar com el primer i global programa independent del calendari SLS. El Pro Open és el segon esdeveniment de qualificacions de SLS i les dues millors posicions que no siguin SLS Pros guanyaran l'estatus complet de SLS Pros. Igual que Tampa Pro, els actuals SLS Pros guanyen punts per classificar-se al Campionat del món Super Crown.

El 2016, SLS va introduir un nou programa de passarel amb SLS Picks. Els escollits de SLS s'han afegit per a professionals que no poden patinar concursos, però ofereixen peces de vídeo increïbles i skateboard de carrer sense processar. Els seleccions SLS tenen múltiples maneres de convertir-se en SLS Pro, guanyar Tampa Pro, un esdeveniment SLS o apilar punts suficients a la temporada per solidificar un lloc a SLS. El primer any de SLS Picks va ser un èxit i tres dels quatre seleccions SLS de 2016, Chris Joslin, Miles Silvas i Kyle Walker, van adquirir punts de temporada suficients per obtenir l'estat SLS Pro complet per a 2017. El programa 2017 SLS Picks va sortir a un inici sorprenent amb Louie Lopez guanyant Tampa Pro i guanyant un lloc garantit com SLS Pro el 2018. Tyshawn Jones és la segona selecció de SLS 2017.

Com la primera sèrie competitiva de skateboarding, el SLS Nike SB World Tour eleva el skateboarding del carrer i exhibeix una llista internacional de pros d'elit de patinatge ja que competeixen en un format de puntuació fàcil de seguir.

En cada esdeveniment SLS indoor, els escenaris es transformen en places de patinatge de formigó personalitzades, desafiant els avantatges per ser innovadors i aprofundir en la progressió del skateboard a nous màxims, ja que competeixen per a la cartera més gran de skateboarding.

El guanyador de cada un dels quatre esdeveniments del SLS, i Tampa Pro, rep un "Bitllet d'or" que garanteix un lloc com un dels vuit Pros SLS del Campionat del Món de SLS Nike SB Super Corona. Els punts restants es dirigeixen als Pros amb els punts més alts de la temporada. Els punts són netejats per a la Supercorona i és un guanyador-tot el títol del campió del món SLS.

SLS ofereix un ventall d'opcions per als fanàtics del món per sintonitzar i veure la sèrie de competició més prestigiosa del skateboarding, el SLS Nike SB World Tour. SLS estarà disponible en directe a través d'ETN, l'única xarxa OTT digital amb autenticitat en el seu nucli, amb shows d'esquí originals i esdeveniments en directe. Els aficionats a tot el món poden accedir a la transmissió en viu a través de l'aplicació ETN per a iOS i Android, així com en ordinadors de sobretaula a través d'ETNlive.com. Dins d'Amèrica del Nord, ESPN2 té una cobertura final completa de cada esdeveniment, incloent un espectacle dedicat amb la Divisió femenina del Campionat del Món de la Supercorona. Per als que van fracassar l'acció, un especial destacat serà transmès com a part del World of X Games en ABC el cap de setmana següent a cada esdeveniment.


Resultado de imagen de sls skate

Comentarios

Entradas populares de este blog