Anys 2000 - La consolidació del Skateboard
A la fi dels 90, es va produir la primera celebració dels X-Games. Aquest fet va suposar una gran empenta mediàtic per al món de l'skate, i el va posar davant de les grans audiències. A partir d'aquí, tot i que mai ha perdut la seva essència, es va donar a conèixer com a pràctica esportiva i espectacle.

Televisions, grans marques, jocs de consola, etc, es van interessar pel Skate com a negoci i com a esport i la indústria de l'skate va créixer moltíssim en tots els nivells. Això va fer que els practicants de l'skate creixessin moltíssim en nombre i fora comú la creació de skate parks a cuitats de tot el món.

Ara mateix estem en un punt, en el monopatí pot entendre des de molts punts de vista. Hi continua havent skaters en contra de les grans competicions, de l'exposició mediàtica i de la indústria a grans trets, per als que patinar és una manera de vida ... i molts altres patinadors ho veuen com un esport molt més professionalitzat, del qual ja hi ha estrelles a nivell de molts dels esports tradicionals.
Resultado de imagen de berrics

Comentarios

Entradas populares de este blog